Φωτιά Εύβοια:Οι αρχές ζητουν την άρση απορρήτου επικοινωνιών

0
200

fotia evia 2019Η αστυνομία αναζητά κενά και αντιφάσεις στις δηλώσεις των 3 υπόπτων Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Εγκλημάτων ζήτησαν την αρση απορρητου των τριών βασικών υπόπτων εμπρησμού στη μεγάλη πυρκαγιά της Αγκριλίτσας.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκλημάτων ζήτησαν την κατάργηση του τηλεφωνικού απορρήτου των τριών βασικών υπόπτων εμπρησμού στη μεγάλη πυρκαγιά στην Αγριλίτσα της Εύβοιας νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Αυτό συνέβη γιατί οι Αρχές, αφού είχαν σχηματίσει ένα προφίλ για τους εμπρηστές και έχοντας μιλήσει και λάβει καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, προσπαθούν να εξακριβώσουν πού βρίσκονταν οι ύποπτοι την ώρα της εκδήλωσης της φωτιάς ,Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ.

Βασικός ύποπτος παραμένει ο 33χρονος που πέρσι είχε κατηγορηθεί για 9 εμπρησμούς στην περιοχή και τελικά καταδικάστηκε για έναν και αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι βρισκόταν σε συγγενικό του σπίτι 25 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας του.Σημειώνεται ότι και οι 3 που ανακρίνονται, έχουν δηλώσει παρουσία σε άλλους χώρους την επίμαχη χρονική περίοδο, μάλιστα μακριά από τους χώρους διαμονής τους.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τα συγγενικά του πρόσωπα και προσπαθεί να τις αντιπαραβάλει με τις καταθέσεις άλλων κατοίκων, ψάχνοντας κενά και αντιφάσεις στα άλλοθι που παρουσιάζουν οι ύποπτοι.